Samen tegen ALS

Merlijn Ulrich

( Stage 2A | "I'll take it easy" | Hook of Holland - Arnhem | Sunday 13th September 2020 )

Qr
from € 350 (100%)

 

Zondag 13 september fiets ik de Hollandse Etappe van de Giro di Muscoli. Mireille mag nog niet sporten, dus zij regelt de nevenzaken, zoekt sponsoren en valt jullie lastig. Op deze manier willen wij bijdragen om de neuromusculaire ziekte ALS in de toekomst tot staan te brengen. Wij vinden het geweldig dat je de tijd neemt om onze motivatie te lezen en overweegt om te supporten met een donatie. 

 

Wij houden een blog bij voor iedereen die graag meeleest hoe Merlijn deze bijzondere fietstocht ervaart en de voorbereidingen.
 
Samen krijgen we ALS de wereld uit!Merlijn & Mireille 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 5 21-06-2020 | 17:52
€ 10 14-06-2020 | 09:30 Het doel is sowieso belangrijk, maar de blog trok me over de streep. Succes, Saskia
€ 25 12-06-2020 | 12:45
€ 10 11-06-2020 | 18:45 En voor het goede doel ALS En Merlijn gaat grenzen verleggen, ook al doet hij rustig aan. 😂
€ 10 11-06-2020 | 09:04 Ik wil graag dat het peloton waar Merlijn deel van uit maakt exact weet hoe laat het is.
View all

Een maand en 629 kilometer onderweg

11-07-2020 | 21:04 Van de drie maanden die Merlijn heeft om te trainen ligt de eerste achter ons. Die eerste vier weken, ze zijn voorbij gevlogen. En de kilometers ook. Gisteren heeft ie voor de tweede keer de 100 kilometer aangetikt, dit keer richting Limburg via de Mookerheide.  Met een vleugje jaloezie wens ik hem 's ochtends veel plezier en vooral ook succes. De fantastische plekken waar hij komt, de mooie routes, de uitdagende paden,  ik had het graag gezellig samen gedaan.  Maar daarnaast beseffen we ons ook al te goed wat het doel is van dit avontuur. Namelijk naasten/verzorgers helpen in de ondersteuning van kwaliteit van leven en het voorzien in behoeften bij personen waar ALS/PSMA of een soortgelijke spierziekte is gediagnostiseerd. En onderzoeken steunen zodat ALS in de toekomst niet meer dodelijk is. Dat patiënten lichamelijk iedere keer een stukje moeten inleveren, het raakt ons. De wetenschap dat medicatie voor veel patiënten te laat komt, het raakt ons. Dat patiënten na de diagnose weten dat ze gemiddeld nog maar 2 - 5 jaar zullen leven, het raakt ons. Deze sloophamer die ALS heet moet gestopt. En dus fiets Merlijn zich een slag in de rondte, pak ik iedere keer massage olie en de deegroller voor zijn benen, eten we gezonder, maken we foto's en schrijven we blogs in de hoop op nog meer donaties. Want iedereen die al gedoneerd heeft, beseft het zich misschien niet. Maar zonder jullie, zou dit hele avontuur vrij zinloos zijn. Dus dank jullie wel! Jullie zijn van onschatbare waarde.
Read more